Miroslava Hajna 759/3, Praha 9

 +420 773 124 948

 info@red-med.cz

 Nabízíme Vám jen to nejlepší vybavení, které Vám pomůže dosáhnout Vašeho nejvyššího potenciálu!

UEGW CONGRESS 2017

UEGW CCONGRESS 2017 RED-MED.cz News Blog

S velkým potěšením se Soloscope zúčastnil 25. ročníku kongresu UEGW v Barceloně.


UEGW je největším a nejprestižnějším evropským gastroenterologickým kongresem, kterého se mohou vědci, profesoři, lékaři a specialisté v oblasti digestivní endoskopii zúčastnit. V rozsáhlém programu byly vědecká zasedání, lekce, workshopy a endoskopické zákroky v přímém přenosu nebo také prezentace různých inovaci na trhu endoskopického vybavení.


Náš výstavní stánek o velikosti 24 m2 byl větší než v předchozích letech, otevřený ze tří stran pro lepší viditelnost a přístup.


Naše koncepce s názvem Soluscope Complete Solution byla představena automatickým dezinfektorem endoskopů Serie 4, inovativní sušící skříní DSC8000, globálním softwarovým řešením pro správu a monitoring endoskopů IT Soluscope a poprvé také novým modelem -automatickým dezinfektorem endoskopů Serie 1. 


Velmi vysoká návštěvnost byla zaznamenána zejména v pondělí, mnoho lékařů, nových klientů a naších stálých zákazníků se zajímalo o naše výrobky. Prodejní tým Anios International na stánku poskytl klientům kompletní informace a vytvořil nové obchodní kontakty.